DEN YDERSTE GRÆNSE

Den Yderste Grænse er en bog, som det har været en kæmpe inspirerende og ansporende fornøjelse at læse, selv, som for mine største børn.
Bite size gennemgang af nogle af de største eventyr og eventyrere; fra udlandet som Reinhold Messner, Amelia Earhart, Thor Heyerdahl og Ernest Shackleton til Danmark hvorfra en masse af forfatter Bjørn Harvig og mine kammerater, levende som døde, fra Eventyrernes Klub indgår.
Lars Christian Kræmmer der fortæller om at opholde sig 49 dage i en bælmørk kasse for her at finde meningen med livet og for at - måske - opleve bardo planerne mellem dette liv og det næste. Klavs Becker-Larsen der skrev Danmark ind i Mount Everests analer, Troels Kløvedal, Peter Freuchen, Andreas Mogensen, Hjalte Tin med mange flere.
Enjoy!
 DEN YDERSTE GRÆNSE

WHEN THE GOING GETS WEIRD, THE WEIRD TURN PRO

20 July 2023

When the going gets weird, the weird turn pro. Rene Daumal er både som historisk person, poet og forfatter et besøg værd. Lærte sig selv sanskrit som 16-årig og var en af de få...

LESS IS MORE

14 July 2023

Less Is More. Fantastisk Pulitzer-vindende roman af Andrew Sean Greer. En virkelig sjov sommerlæsning. Hvis du kan lide The White Lotus..