NEDBRYD SILOERNE

Yderst sjældent, som i få gange om året, at jeg har møder ude i byen/frokostmøder.
Men da restauranten med Danmarks bedste udsigt, for ikke at tale om noget af Danmarks bedste smørrebrød, The Silo, har vores første skud på stammen til en egen Grand Cru champagne, LE NON MOI, på kortet så tænkte Mikkel og jeg, at det var en kærkommen mulighed for at mødes med dem samt tale den næste iteration af champagne LE NON MOI, samt ikke mindst for at vende den Grand Cru Blanc De Blancs fra Les Mesnil vi kommer med til foråret, igennem.

Ift. begge to så tager vi endnu et baby eller måske toddler step ift. selve vinen og vores brand/label/flaske mm. her til foråret. Ret så spændende. Derudover skal vi ned og rode med den stille vin her til februar.

Som Proust sagde: ‘you are only alive when you are in Le non moi‘ Enjoy.

         

 


BURGER OG BOBLER AD. INFINITUM

07 January 2022

Hvid januar. Det er jo med rette blevet populært med hvid januar, så den har vi også koblet os på. Kun Blanc de Blancs hele Januar. Her Andre Jacquart 2011. Chardonnay fra Mesnil.

NYT OG GAMMELT

31 December 2021

Min kammerat Jacob har medbragt en perlerække af champagner bl.a. en frækkert fra 64; ny-degorgeret, det sjove værende, at det er det år min far Thor blev student, hvorfor huen blev...

AGE MATTERS

29 December 2021

Og det er ikke Jacob jeg tænker på, men de interessante champagner vi forleden delte i gode venners lag; bl.a. Veuve Clicquot fra 88 (to år efter, at huset blev købt af Louis Vuitton)...